Адреса: | |
Телефон: | +380 44 344 7214 |
Сайт: | |
Соціальні мережі: | |
Робочі години: | понеділок:11:00-23:00 вівторок:11:00-23:00 середа:11:00-23:00 четвер:11:00-23:00 пʼятниця:11:00-23:00 субота:11:00-23:00 неділя:09:00-23:00 |
| |
Хуторець на Дніпрі знаходиться за адресою Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 10А Хуторець на Дніпрі український ресторан | Київ / Ресторани la Famiglia «Хуторець на Дніпрі» вперше відкрив двері у 1998 році. Сьогодні наш ресторан української кухні – це втілення традицій в поєднанні з сучасними технологіями приготування страв, елегантності, автентичності і бездоганного сервісу. Кожна зала може стати місцем проведення важливого заходу. В ресторані також є невеличкі затишні кімнати для камерних зустрічей. А влітку відкривається велика тераса просто серед хвиль Дніпра, який дарує жадану прохолоду і налаштовує на відпочинок! Шеф-кухар «Хуторця на Дніпрі» і його команда щиро закохані в українську кухню і завзято втілюють в життя як традиційні рецепти, так і власне авторське бачення. В меню ресторану – червоний і зелений борщі, п’ять видів вареників, що ліпляться вручну щодня, класичні деруни, сім видів сала, фермерське м’ясо, що готується на вогні, фірмовий Київський торт, українська паляниця. Щовихідні Шеф готує на відкритому вогні авторські борщі, поєднуючи традиційні рецепти та сучасне бачення. Винна карта ресторану з 2017 року кожен рік поспіль є лауреатом престижної міжнародної нагороди Wine Spectator’s Award of Excellence. Крім знакових вин зі всього світу, вона містить видатні позиції від українських виробників, серед яких виноробні “Бейкуш”, “Колоніст”, “Арт Вайн”,” Чизай”, “Шабо” тощо і їх рідкісні прем’єри, колекційні пляшки, найкращі врожаї і унікальні вінтажі. Горілчана кімната ресторану – це найбільша в країні колекція українських горілок, яка налічує близько 100 видів, про більшість з яких ви дізнаєтесь саме у нас. Найкращі пляшки розташовані в двох скляних кімнатах-стелажах, де вони утримуються в охолодженому вигляді. Ароматні настоянки – невід’ємна частина української кухні! Від пікантної хріновухи до насиченої вишневки, класичної медовухи і сезонних настоянок зі смородини, яблука, малини – ми готуємо їх власноруч і пропонуємо як окремо, так і дегустаційним сетом. Та навіть з собою! В барі ресторану міксуються авторські коктейлі: чотири довершені “Криваві Мері”, яскравий Podil Breeze з ефектною подачею, ні на що не схожий Gin Parsley Sour та інші. Завітайте до «Хуторця на Дніпрі», щоб насолодитись українськими стравами, напоями, естетикою і гостинністю в їх найкращому виконанні! |
Лишити коментар