Заклад відкрився на проспекті Соборності, 22 Б, пропагує класичну грузинську кухню.

З цікавиз страв:

Хачапурі по-аджарськи з пастрамі (ціна 250 грн). Це хачапурі авторської роботи  в формі човника, в якому є сир сулугуні та бринза, соковиті шматочки пастрамі, рублений базилік та петрушка.

Мацоні з кремом маскарпоне (ціна 140 грн). Унікальний вершковий мацоні поєднанний з сиром маскарпоне, щедро просипаний шматочками вʼялених фініків, груші, фундука та фісташками і политий натуральним квітковим медом.

Батумський хачапурі (ціна 270 грн). Це хачапурі придумав італійський кухар, який побував в Батумі. Він поєднав сулугуні, бринзу, копчений сир та горгонзолу, які запечені в хрусткому приємному тісті. При подачі все приправляється вершковим маслом.